Andy Fierens - Antwerpse Sprookjes

Foyer Soigné

Met Foyer Soigné mikken we op al je zintuigen.

Eerst verrast onze chef je met een lekkere maaltijd. Als toetje serveren wij aansluitend nog een fijn optreden.  Géén honger… geen probleem, je kan uiteraard ook enkel naar het optreden komen kijken.

NIEUWE ANTWERPSE SPROOKJES

Een Kempenaar die reïncarneert als sprekende pita aan de Waterpoort; een geheime gang in de gevangenis in de Begijnenstraat die uitgeeft op een andere wereld waar het slechte wordt beloond en het goede bestraft; een van de handjes die aan het MAS hangen wordt door een heks tot leven gewekt en moet vanaf dan de hele tijd aan haar jeukende rug krabben; een egotripper wiens nek zó dik wordt dat hij de doorgang in de voetgangerstunnel blokkeert… Het zijn maar enkele van de 20 ‘Nieuwe Antwerpse Sprookjes’ die Andy Fierens schreef; verhalen die zich stuk voor stuk afspelen in Antwerpen, op plekken die iedereen kent. 

Op 18 november komt hij in Luchtbal de strafste en grappigste, en de meest bizarre en surrealistische van deze sprookjes vertellen. Pianist Thomas De Prins zorgt voor een passende soundtrack.

Andy Fierens: dichter, kindertheatermaker, verteller bij De Bronstige Bazooka's en frontman van Andy & the Androids. Zopas verscheen zijn nieuwe dichtbundel De Trompetten van Toetanchamon.

Thomas De Prins: Antwerps muzikant en oprichter van onder andere El Tattoo Del Tigre, Score Man, en The Internationals.Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • concert + eten kansentarief: 8 euro
  • concert + eten: 10 euro
  • Kansentarief: 2 euro
  • Concert: 4 euro

Extra

Het optreden start om 20 uur

De maaltijd wordt geserveerd tussen 18.30  & 19.30 uur  (reserveren aangewezen, beperkt aantal plaatsen)

bekijk ook in cc

Big Dave & Jokke Schreurs: Blues

Foyer Soigné

vr 21 okt 2022 - 18.30 uur

Tijdens Foyer Soigné geniet je van een prima bluesconcert met een lekkere maaltijd vooraf.