Zingen met je baby is leuk en dat vindt je baby ook. Je kind vindt het heerlijk om een vertrouwde stem te horen. Zingen is een manier om contact te maken op een vrolijke manier. Liedjes kunnen ook troost bieden en structuur geven aan de dag.Liedjes zingen vergroot niet alleen de taalontwikkeling, taalvaardigheid en de woordenschat van je kindje, maar en ondersteunt ook zijn of haar muzikale ontwikkeling. Maar vooral, zingen met je baby is gewoon plezierig voor ouder en kind! Tijdens deze driedelige workshop krijgen ouders heel wat tips en info en ontdek je als ouder hoe je ook thuis met je kindje muziek kan maken.

 

Huis van het Kind, de Gezinsbond en bib Luchtbal organiseren de Babybabbels voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen van 0 tot 18 maanden.
Elke Babybabbel start met een workshop van 30 minuten waarin je samen met je kind leest, knutselt of speelt. Daarna is er tijd voor een gesprek over een bijhorend opvoedingsthema.


 
Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Gratis

Extra

Inschrijven in Huis van het Kind, via mail naar kathy.tysmans@antwerpen.be of  op het tel. nr. 0477 96 78 07.

bekijk ook in cc

Babybabbel

Baby's en boekjes

di 15 sep 2020 - 09.00 uur

Ook hele kleine kindjes kunnen samen met mama, papa, oma of opa genieten van boekjes! Maar hoe begin je hieraan?

Babybabbel

Schapenwolkjeswit

di 6 okt 2020 - 09.00 uur

Tijdens deze workshop ontdek je als ouder of grootouder samen met je kind leuke creatieve slaaprituelen die je thuis kan toepassen.