Welkom in onze living!

Living Luchtbal

We sluiten Living Luchtbal af met een gezellig buurtfeest in BLOC 2030. In de Tuinzaal kan je genieten van verschillende optredens van buurtbewoners en verenigingen uit Luchtbal, waaronder El Bashaer. El Bashaer brengt Marokkaanse muziek en blink vooral uit in de Arabisch-Andalusische stijl. Ze traden al vaak op in Europa en Marokko en waren bij ons ook al te zien tijdens de iftar van BLOC 2030.

De Afghaanse gemeenschap wordt vertegenwoordigd door HM Netwerk. HM staat voor Homa Muziek en werd in 2015 opgericht om de Afghaanse volksmuziek te promoten. Reshad Zaki en Shokoor Furmuoli traden al vaak op in Antwerpen en zullen ook in Luchtbal een paar prachtige melodieën laten horen. Tussendoor kan je ook genieten van een intiemer intermezzo van buurtbewoner Yasin Qambari.

Ondertussen zorgt de vereniging Hazaristan voor de lekkerste Afghaanse hapjes en kan je ook gewoon iets komen drinken samen met je familie, vrienden en buren!

 

Living Luchtbal is de derde editie van Project Kunstwijk, een multidisciplinair festival waarbij amateurs en professionele kunstenaars het podium delen en hun talent tonen op verschillende locaties in de wijk. 


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Gratis