Proeverij Chocolade

Introductie in de chocolade - Chocolade en kruiden

Dinsdag 12 november: Een introductie in de chocolade

Ontdek alles over chocolade via tal van proevertjes uit de keuken van chocoladekenner Wim Hofkens. Van verschillende chocoladesmaken gemaakt van cacaobonen uit verschillende werelddelen, tot combinaties van chocolade met andere ingrediënten. Je test een cacaosnuifkit uit en komt meer te weten over de plantage en verwerking van de bonen. Afsluiten doen we met een chocoladefondue om te ontdekken welk fruit er het best past bij welke chocolade.
 

Dinsdag 14 januari: Chocolade en kruiden

Chocoladekenner Wim Hofkens bereidt voor jou een reeks chocolademelken met een gebalanceerde combinatie van chocolade uit verschillende werelddelen en specerijen. Denk aan kruiden zoals kaneel, kardemom, gember, chaikruiden, speculaaskruiden, citroengras en szechuanpeper. Een proeverij met pit!


Wim Hofkens baat de chocoladebar Quetzal in Antwerpen uit. Via proeverijen waarin beleving centraal staat, wil hij je laten kennismaken met de boeiende wereld en de eindeloze smaken van chocolade.



tickets

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Tickets: 4 euro
  • Kansentarief: 2 euro
  • 4-beurtenkaart: 12 euro
  • 4-beurtenkaart kansentarief: 6 euro

Extra

+ 16

Vergeet niet na aankoop van een beurtenkaart je plek te reserveren via coluchtbal@antwerpen.be of 03 543 90 30.