Creative Minds - NIEUWE DATUM

Wetenschap, IT en Technologie

Steeds meer jongeren zijn geïnteresseerd in wetenschap en technologie. Bij een aantal van hen gaat het verder dan gewoon wat interesse. Zij gaan echt aan de slag met computers en ander materiaal om zelf nieuwe producten te ontwikkelen. Praktische oplossingen voor alledaagse problemen, hoogstaande technologische ontwikkelingen of creatieve apps... je kan het allemaal tegengekomen op Creative Minds, een technologie-event waar jonge uitvinders hun producten tonen en er uitleg over geven.

Kom langs tijdens deze avond vol wetenschappelijk talent, en ontdek de wereld van morgen!

 

Ben jij een uitvinder tussen 16 en 30 jaar en wil je jouw product komen voorstellen tijdens Creative Minds? 

Dit kan een app, gadget, concept, installatie… zijn. Alles is mogelijk. Wij voorzien plek en technische ondersteuning bij de presentatie van jouw project binnen een multidisciplinair kader. Daarnaast is het mogelijk om een presentatie of demo te tonen, alsook de kans voor feedbackmomenten/pitchmomenten met sectorprofessionals. Dit alles met een gezellige omkadering met een presentator, muziek, drankjes en hapjes.

Schrijf dan hier in!

 

BLOC 2030 vraagt Antwerpse jongeren om als curator de collectie van de bib mee te bekijken en uit te breiden. Dit voorjaar delen Heritier E. Mansongi, Benit David Ndunguidi Ngika en Nathan Kinanga Sivulula van Leading the Youth hun interesses met jullie via een eigen selectie aan boeken, films en muziek, en een zelf samengesteld programma van workshops, concerten en activiteiten. BLOC 2030 begeleidt en ondersteunt de jongeren in hun traject.

Nathan wil het publiek graag laten kennis maken met de wereld van IT en technologie. Hiervoor selecteert hij een aantal relevante boeken uit de bibcollectie en organiseert hij dit event zodat een breed publiek in aanraking kan komen met de nieuwste ontdekkingen en uitvindingen.

 


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Gratis