Housewarming BLOC 2030

Openingsfeest

Het vernieuwde BLOC 2030 is klaar! We nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen in het hele gebouw. Bezoek doorlopend tussen 12 en 18 uur BLOC 2030 en ontdek de vernieuwde bibliotheek, zalen, lokalen en foyer. Onderweg maak je kennis met alle organisaties in ons huis.

De Bovenzaal is onze concertzaal waar je een afwisselend programma van dans en muziek tegenkomt. Blues van Shakedown Tim en Ilias Scotch en de popklassiekers van het akoestische duo Fien Desmet en Hanne Peetermans worden afgewisseld met fragmenten uit de voorstellingen Paralelo en Showcase 414 die later dit najaar in onze zalen staan.

In de bib kan je genieten van verhalen en Antwerpse sprookjes van Andy Fierens en muzikale kindervertellingen van Tine Vandenbussche. Daarnaast maak je er kennis met onze eerste jeugdcurator: Youth Zone, een creatieve jongerenvereniging uit de buurt. Zij presenteren een selectie boeken, films, muziek en magazines uit de collectie van de bib, maar tonen komend najaar ook eigen werk in BLOC 2030. Tijdens de housewarming brengen ze alvast enkele teasers met spoken word, live muziek en een tentoonstelling.

In het achterste deel van BLOC 2030 maak je kennis met de kinder- en jongerenwerkingen en kan je onder andere  deelnemen aan initiaties circus, dans en omnisport.

Eindigen doe je natuurlijk met een drankje in de vernieuwde Foyer!

Dit is een samenwerking van BLOC 2030, Atlas / Open Inloop Taal, Buurtsport Luchtbal, Huis van het Kind, JES vzw, Recht-Op vzw, Sportpret vzw, Vrijetijdsloket  en Webpunt.


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Gratis