BLOC MOB

Word een pro in cultureel ondernemen!

Heb je een passie voor cultuur of interesse in maatschappelijke thema’s?

Heb je een idee dat een podium verdient of wil je een project opzetten rond een bepaald onderwerp en kan je wat hulp gebruiken?

Dan is BLOC MOB iets voor jou!

BLOC MOB is een plek waar je kan experimenteren, ondernemen en organiseren. Je komt er alles te weten over werken in de brede culturele sector. Je ontmoet er andere creatieve jongeren, vergroot je netwerk en krijgt de kans om je ideeën waar te maken.

BLOC MOB helpt je tijdens het volledige proces van idee tot uitvoering. Professionele coaches leren je alles over zaken zoals conceptontwikkeling, marketing en communicatie, productie en techniek en maken van jouw idee een succes.

414 Academy

Afrodans, dancehall, heels en meer

ma 11 sep 2023 - 18.00 uur tot vr 31 mei 2024 - 21.00 uur

Ontdek de nieuwe danslessen van 414 Academy in BLOC 2030. Leer verschillende dansstijlen zoals afrodans, dancehall en heels.

Female Voices

expo

di 3 okt 2023 - 12.00 uur tot di 31 okt 2023 - 19.00 uur

Female Voices is een digitaal platform waarin sterke vrouwen in de spotlight staan. Deze expo bestaat uit gedichten en inspirerende verhalen over vrouwen van vrouwen. Het is een ode aan de vrouw en taal, in-your-face slam poetry over vrouw zijn. Shout out and speak up!

Met de steun van