Tijdens deze proeverij ontsluieren we de zoete geheimen van marsepein! Want wat is nu het verschil tussen marsepein 50/50 en 60/40 en waarvoor gebruik je het? Waarin ligt het verschil met rolfondant? Hoe kleur je marsepein?

We steken ook de handen uit de mouwen, want met marsepein kan je de meest romantische creaties maken voor Valentijn. Ilse van Dessert Atelier geeft je handige tips en tricks zodat je naar huis gaat met een prachtig zoet Valentijnsgeschenkje.


Ilse De Maesschalck van Dessert Atelier kreeg de liefde voor chocolade en marsepein mee met de paplepel. Met een vader als patissier kon dat ook niet anders! In 2015 behaalde ze het certificaat van ambachtelijk brood-en banketbakker en dat van ambachtelijk chocoladebewerker. In 2019 volgde ze de vervolgopleiding Chocolade 2.0 in de Chocolate Academy van Callebaut. Vandaag wil ze graag haar kennis delen met het Dessert Atelier en deelnemers vooral leren dat ze in eigen keuken tot heel wat mooie en lekkere creaties kunnen komen.


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Tickets: 6 euro
  • Kansentarief: 2 euro

Extra

Breng een keukenschort mee.