Slotshow Academie Luchtbal - GEANNULEERD

Theater, circus en dans

Sinds september wordt er hard gewerkt tijdens de theater-, circus- en danslessen om opnieuw een geweldige show in elkaar te steken. De dansers van JES laten hun beste moves zien en de circusartiesten hun knapste circustrucs. Compagnie Airball speelt het mooie stuk Koningsdochter,Windekind.
 

Koningsdochter, Windekind

Dochter zijn is niet gemakkelijk wanneer je ouders vanalles van je verwachten, zonder dat je het zelf weet. Plannetjes worden achter je rug bedisseld en er zijn ruzies waar je niets van snapt. En ondertussen probeer je iets van de wereld te begrijpen zonder dat je iets ergs overkomt. Over opgroeien en het verlies van onschuld. Over ouders die niet willen luisteren en hun wil doordrukken
 


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Gratis

Extra

In deze periode moeten we er alles aan doen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan en risicogroepen te beschermen. Daarom gaat BLOC 2030 dicht tot en met 3 april 2020. Alle voorstellingen worden tot dan geannuleerd. Bezoekers die een ticket hebben, krijgen een persoonlijk bericht met meer informatie.

Lees hier alle maatregelen van de stad Antwerpen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen.