Wil jij ook graag vlogger worden? Leuke filmpjes maken met speciale effecten en je eigen Youtube-kanaal starten? Skillz vertelt je hoe je dit allemaal doet!

Vakantiekamp Vloggen

Van het praten over een speciaal onderwerp tot het vertellen over een toffe reis die je maakte, vloggen  is een geweldige manier om je ideeën en standpunten met anderen te delen. Dit kamp geeft jou de kennis die je nodig hebt om eigen gepersonaliseerde vlogs te filmen, bewerken en online te plaatsen! We besteden aandacht aan de mogelijkheden maar ook de gevaren van het delen van persoonlijke informatie op sociale media. Je eindigt het kamp met een voorstelling van je leukste momenten aan de groep en de ouders. De start van je Youtube verhaal!

Meer info en inschrijven: bloc2030@antwerpen.be

COVID-19 maatregelen

1 contactbubbel per week:
Kinderen moeten per week binnen eenzelfde bubbel blijven. Dat betekent dat, als je deelneemt aan het vakantiekamp Vloggen,  je niet in een andere bubbel (van een ander vrijetijdsaanbod) mag terechtkomen.
Hou hiermee rekening bij het inschrijven van je kinderen bij verschillende activiteiten.

Ziekte
Is je kind ziek vóór de start (minimaal 5 dagen terugtellen) van de activiteit of tijdens de activiteit? Dan mag je kind niet (meer) deelnemen. De deelname wordt geannuleerd en je krijgt je inschrijfgeld terug.
Het is erg belangrijk om eventuele nieuwe coronabesmettingen aan de overheid door te geven in functie van contactopsporing.


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Tickets: 10 euro

Extra

9 tot 12 jaar

bekijk ook in cc

Skillz: Greenscreen

workshops voor tieners

di 14 jan 2020 - 17.00 uur

De meeste opnames maken ze tegenwoordig  voor een groen doek. Het voordeel is dat je de achtergrond van de scène kunt veranderen. Kom mee jezelf filmen in de woestijn, op Antartica, in het paleis van Versailles of gewoon... op de maan. Je leert er je eigen film greenscreen maken en bewerken.

Skillz: Filmen met drones

workshops voor tieners

di 28 jan 2020 - 17.00 uur

We gebruiken drones om branden op te sporen, voor wetenschappelijk onderzoek, om grenzen te bewaken maar ook om spectaculaire filmshots te maken. In deze workshop vlieg je echt met een drone en maak je een filmpje dat we nadien bewerken. The sky is the limit!

Skillz: Animatiefilm digitaal

workshops voor tieners

di 11 feb 2020 - 17.00 uur

Een animatie maken is tegenwoordig een digitaal proces en begint met het maken van een storyboard:  bedenk vooraf hoe je jouw verhaal in beeld brengt. Welke scenes zijn nodig? En hoe lang duren ze? Daarna brengen we ons verhaal tot leven op de computer. Je maakt tijdens deze workshop je eigen film!

Skillz: Stop Motion

workshops voor tieners

di 3 mrt 2020 - 17.00 uur

In deze workshop maken we tientallen foto's en zetten die versneld achter elkaar tot een wervelende film. Objecten en mensen kunnen verdwijnen, veranderen, plotseling gaan bewegen of uit het niets verschijnen. Alles kan!

Skillz: Start je eigen YouTube kanaal GEANNULEERD

workshops voor tieners

di 17 mrt 2020 - 17.00 uur

In deze workshop helpen wij jou om je eigen YouTube kanaal te beginnen: wat heb ik nodig, hoe begin ik eraan en wat ga ik vertellen op mijn kanaal? We gaan online om je eigen kanaal te maken en maken een eerste filmpje dat we "posten" op het kanaal en geven je feedback. Ben jij de volgende vlog-supe