Skillz: Start je eigen YouTube kanaal GEANNULEERD

workshops voor tieners

Wil jij ook graag vlogger worden? Leuke filmpjes maken met speciale effecten en je eigen Youtube-kanaal starten? Skillz vertelt je hoe je dit allemaal doet!

Start je eigen YouTube kanaal

In deze workshop helpen wij jou om je eigen YouTube kanaal te beginnen: wat heb ik nodig, hoe begin ik eraan en wat ga ik vertellen op mijn kanaal? We gaan online om je eigen kanaal te maken en maken een eerste filmpje dat we "posten" op het kanaal en geven je feedback. Ben jij de volgende vlog-superster?

 


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Tickets: 2 euro
locatie
  • BLOC 2030
  • Columbiastraat 110
  • 2030 Antwerpen

Extra

In deze periode moeten we er alles aan doen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan en risicogroepen te beschermen. Daarom gaat BLOC 2030 dicht tot en met 3 april 2020. Alle voorstellingen worden tot dan geannuleerd. Bezoekers die een ticket hebben, krijgen een persoonlijk bericht met meer informatie.

Lees hier alle maatregelen van de stad Antwerpen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen

 

10 tot 14 jaar

bekijk ook in cc

Skillz: Greenscreen

workshops voor tieners

di 14 jan 2020 - 17.00 uur

De meeste opnames maken ze tegenwoordig  voor een groen doek. Het voordeel is dat je de achtergrond van de scène kunt veranderen. Kom mee jezelf filmen in de woestijn, op Antartica, in het paleis van Versailles of gewoon... op de maan. Je leert er je eigen film greenscreen maken en bewerken.

Skillz: Filmen met drones

workshops voor tieners

di 28 jan 2020 - 17.00 uur

We gebruiken drones om branden op te sporen, voor wetenschappelijk onderzoek, om grenzen te bewaken maar ook om spectaculaire filmshots te maken. In deze workshop vlieg je echt met een drone en maak je een filmpje dat we nadien bewerken. The sky is the limit!

Skillz: Animatiefilm digitaal

workshops voor tieners

di 11 feb 2020 - 17.00 uur

Een animatie maken is tegenwoordig een digitaal proces en begint met het maken van een storyboard:  bedenk vooraf hoe je jouw verhaal in beeld brengt. Welke scenes zijn nodig? En hoe lang duren ze? Daarna brengen we ons verhaal tot leven op de computer. Je maakt tijdens deze workshop je eigen film!

Skillz: Stop Motion

workshops voor tieners

di 3 mrt 2020 - 17.00 uur

In deze workshop maken we tientallen foto's en zetten die versneld achter elkaar tot een wervelende film. Objecten en mensen kunnen verdwijnen, veranderen, plotseling gaan bewegen of uit het niets verschijnen. Alles kan!

Vakantiekamp Vloggen

met Skillz

ma 10 aug 2020 - 14.00 uur tot vr 14 aug 2020 - 17.00 uur

Van het praten over een speciaal onderwerp tot het vertellen over een toffe reis die je maakte, vloggen  is een geweldige manier om je ideeën en standpunten met anderen te delen. Dit kamp geeft jou de kennis die je nodig hebt om eigen gepersonaliseerde vlogs te filmen, bewerken en online te plaatsen