Feestweekend

Ontbijt - Rommelmarkt - Optredens - infomarkt

Naar goede traditie kan je zowat iedere Luchtbalbewoner wel tegenkomen tijdens het jaarlijkse feestweekend op zaterdag 8 juni!

Kom op vrijdagavond alvast genieten van een zomers terrasje! Van 17 tot 20 uur kan je lekker iets komen drinken of gewoon wat samen met je buren komen rondhangen. Ondertussen zorgt Shakedown Tim voor wat extra sfeer met enkele stevige bluesnummers!


Infomarkt en Speelkaravaan

De verschillende stadsdiensten en verenigingen uit de wijk stellen zich voor op de infomarkt. Je krijgt er informatie en kan er gezellig babbelen met hen, of met je buren! Dit jaar is er ook de Speelkaravaan. Zoek je nog een bezigheid voor je kinderen? Een sportclub, jeugdbeweging of andere activiteit? Op de Speelkaravaan zijn verschillende sportclubs en organisaties aanwezig om op al je vragen te antwoorden.

 

Podium en optredens

Op het podium kan je opnieuw genieten van enkele optredens. Gospelgroep Dans Ta Présence bestaat helemaal uit jongeren en brengen prachtige live-muziek. Daarnaast laten nog enkele verenigingen van Luchtbal dans en muziek van verschillende culturen zien.

Naast het podium zorgen we nog voor enkele leuke verrassingen en kan je een demonstratie zien van K. Judo en Ju-jitsuclub Luchtbal.


Ontbijt en opendeurdag in Dienstencentrum Santiago

’s Morgens kan je opnieuw terecht in Dienstencentrum Santiago voor een heerlijk ontbijt. Inschrijven doe je via de bon in de Feestweekendbrochure. Binnenkort in je brievenbus!
Dienstencentrum Santiago zet tijdens het wijkfeest de deuren open. Met o.a. rondleidingen en bezoek aan de serviceflats, muzikale acts, verkoop van snacks, kinderanimatie en meer!

 

Rommelmarkt

EVA vzw organiseert een rommelmarkt in de Canadalaan, Santiagostraat en op de Sintelbaan.

Inschrijven en meer info:

- in Dienstencentum Santiago op maandag 29 april, 6 en 13 mei van 13 tot 15 uur.
- In bibliotheek Luchtbal op donderdag 2 mei, 9 mei en 16 mei
- Via rommelmarkt@evacentrum.be of 03 542 64 13


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Gratis
locatie
  • Op locatie in de wijk
  • - -
  • 2030 Antwerpen

Extra

In de Canadalaan, Santiagostraat en op de Sintelbaan

bekijk ook in cc

Shakedown Tim Solo

Feestweekend

vr 7 jun 2019 - 17.00 uur

We starten het Feestweekend op vrijdagavond alvast met een zomers terrasje! Van 17 tot 20 uur kan je lekker iets komen drinken of gewoon wat samen met je buren komen rondhangen, en geniet van een leuk concert van Shakedown Tim.