Stadsdichter Seckou Ouologuem

Schrijf mee aan het stadsgedicht voor Luchtbal

Stadsdichter Seckou Ouologuem gaat een stadsgedicht schrijven over Luchtbal. Dit gedicht zal een definitieve plek krijgen op de zijgevel van BLOC 2030. De komende maanden zal Seckou regelmatig in Luchtbal zijn om inspiratie op te doen. Hij gaat alvast samenwerken met de jongeren van de studiowerking van JES en met Open Inloop Taal tijdens een aantal workshops. Maar iedereen is welkom om ideeën, gedachten en verhalen te delen met Seckou die ze dan verwerkt in het gedicht.

Zo zal Seckou erbij zijn tijdens het Oogstfeest om met jullie te babbelen over de wijk. Heb je zin om mee te schrijven aan het gedicht tijdens een workshop met de stadsdichter? Dit kan op dinsdag 6 oktober. Wij zorgen voor een hapje en een drankje, terwijl jij mee op zoek gaat de juiste woorden om Luchtbal te beschrijven. Rap, slam, proza,…  alle vormen van poëzie zijn welkom!

Woon jij al heel je leven (of een groot deel ervan) in Luchtbal en wil je graag je verhalen en belevenissen delen? Kom dan naar de Croque Poëzie op vrijdag 9 oktober. Blijf na het eten van je croque nog wat napraten met Seckou en vertel hem over de Luchtbal vroeger en nu. In ruil voor je verhaal geven wij deze keer de croque monsieur gratis.

 

Help de stadsdichter!
Oogstfeest
zaterdag 26 september van 14 tot 18 uur
Binnenplein Brooklynstraat

Een avond met Seckou
Schrijf mee aan het stadsgedicht voor Luchtbal met een hapje en een drankje.
Dinsdag 5 oktober om 19 uur
BLOC 2030

Croque Poëzie
Vertel je verhalen over de wijk bij een gratis croque en koffie.
Vrijdag 9 oktober van 12 tot 15 uur

bekijk ook in cc

Jongerenworkshops slam poetry en muziek

met Seckou Ouologuem en Hind Eljadid

wo 23 sep 2020 - 17.00 uur

Heb jij artistieke ambities? Schrijf je graag, ben je met muziek of poëzie bezig? Of wil je het graag eens proberen? Seckou en Hind Eljadid geven een reeks workshops voor jongeren. Je schrijft mee aan het stadsgedicht, krijgt tips over hoe je op een podium staat hoe je je teksten live kan brengen.

Croque Poëzie

met Seckou Ouologuem

vr 9 okt 2020 - 12.00 uur

Vertel je verhalen over de wijk bij een gratis croque en koffie.