Imagine no Lennon - Jean Bosco Safari & Ben Crabbé

Living Luchtbal

In de carrière van Jean Bosco Safari vormen The Beatles een rode draad en een voorbeeld. Ben Crabbé schitterde jarenlang als prominent lid van Beatles coverband ‘The Apples’. Ze vonden elkaar in hun liefde voor de onvergetelijke muziek van Lennon & Co. Uit deze
gemeenschappelijke passie vloeide “Imagine No Lennon” voort en brengen zij tijdens Living Luchtbal de mooiste Lennon hits vanuit zowel The Beatles periode als zijn carrière nadien.

Niemand evenaarde ooit Lennon’s talent om met  popmuziek de vinger aan de maatschappij te houden. Geen enkele popster zaaide ooit zoveel onrust, tot in het Witte Huis toe. Een strijdproject met en rond Lennon. De Opper-Beatle. De Superster. De Relschopper. De Vredesapostel. De Twijfelaar. De Wereldverbeteraar. Het Genie. De Liefdesprofeet. The Walrus. De Revolutionair. De Dromer. Stuk voor stuk ook: de Luchtbal!

Jean Bosco Safari – lead & guitar
Ben Crabbé – drums & backings
David Piedfort – guitar & backings
Marc Van Puyenbroeck – bas
Steven Mintjens – keyboard & backings

 

Voorprogramma:

Buurtbewoner Colin Gould is een zingende, songschrijvende Beatlesfan met Ierse R’nB’-roots. Je kan hem ergens plaatsen tussen de Kinks, Small Faces, en The Who met af en toe een vette knipoog.

 

Living Luchtbal is de derde editie van Project Kunstwijk, een multidisciplinair festival waarbij amateurs en professionele kunstenaars het podium delen en hun talent tonen op verschillende locaties in de wijk. 

Imagine No Lennon

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • VVK: 7 euro
  • Kassa: 10 euro
  • Kansentarief: 2 euro