Postbus 2030

Postkaarten voor de wijk

We hebben elkaar de afgelopen maanden weinig gezien. We hebben allemaal veel tijd thuis doorgebracht en afstand gehouden van andere mensen.  Dit was natuurlijk niet altijd gemakkelijk maar misschien heb je er ook iets positiefs uit gehaald!

Er was extra veel tijd om samen met je huisgenoten door te brengen (mensen én dieren). Je had misschien meer tijd voor de dingen die je graag doet. Heb je nieuwe recepten geprobeerd? Ontdekte je nieuwe plekken tijdens lange wandelingen? Ben je eindelijk begonnen met die goede voornemens en gaan sporten, heb je een vreemde taal geleerd of je keuken opgeknapt?

Elke bewoner van Luchtbal krijgt van ons een bijzondere postkaart. Schrijf er een leuke boodschap op voor iemand die je gemist hebt. Vertel ons wat jij gedaan en geleerd hebt. Maak een tekening van je hond of deel dat nieuwe recept met ons.

Maak er een geschreven of getekend kunstwerk van!

Als je een kaartje in een van onze brievenbussen steekt, maak je ook kans op een van de mooie prijzen die we verloten onder de inzendingen.

Er zijn 5 verschillende postkaarten. Wil je ook graag de andere kaarten hebben? Je kan extra kaarten krijgen in BLOC 2030 en de bibliotheek. Ook de postzegels zijn verkrijgbaar als stickers.

De postkaarten en brievenbussen werden ontworpen door enkele creatieve wijkbewoners. Postbus 2030 is dus een project voor en door de buurt!


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
locatie
  • BLOC 2030
  • Columbiastraat 110
  • 2030 Antwerpen

Extra

Steek de postkaart voor 30 september in een van de speciale brievenbussen.

Je vindt een Postbus 2030-brievenbus:

  • aan BLOC 2030
  • aan de bib in de Montrealstraat
  • aan de ingang van Samentuin De Roze Driehoek (bij de Sintelbaan)
  • aan het wassalon in de Canadalaan