Sinjor Circo

Met Lyapunov, Cronopia Contorsiones en Ell Circo d'ell Fuego

Sinjor Circo trekt in juni en september door de stad Antwerpen met elke zondag andere internationale circusacts en straattheater. Op zondag 23 juni passeert het reizend spektakel in Luchtbal. En er staat iets bijzonder spectaculair op het programma!

Kom langs én blijf hangen. We zorgen voor een leuk terras mét uitzicht op de verschillende circusacts. DJ Juke-o-Cycle draait vanaf 13 uur lekker zomerse plaatjes!

 

Luchtbrug

De koorddansers van Lyapunov gaan voor kunst en spektakel op grote hoogte. Ze bouwen met 5 koorden een Luchtbrug op 60 meter hoogte tussen de toppen van de verschillende Torenblokken. Al balancerend bewegen ze tussen de torens en wandelen ze op een plek waar normaal enkel vogels vliegen.

Wil jij ook eens over een koord lopen? Dat kan!
Terwijl de artiesten boven jou van het ene gebouw naar het andere gaan, kan je ook een workshop Slackline volgen beneden en tussen enkele bomen door koorddansen!

 

Cronopia Contorsiones

Moderne slangenvrouw Cronopia wringt zich in de meest bijzondere bochten in de show Maromas. Ze blinkt uit in handstand, hoedjongleren, acrobatische stunts, en vooral haar erg eigenaardige lichaamsdraaiingen.

 

Ell Circo d’ell Fuego

Terwijl er boven over en weer gelopen wordt, zorgt Ell Circo d’ell Fuego voor nog meer circus iets dichter bij de grond. Lizzl Shakti en de kinderen van de circuslessen in Co Luchtbal laten hun beste kunsten zien in het doek en op de trapeze.

 

Nog meer Sinjor Circo

Laat je verrassen door nog meer Circus op Antwerpse pleintjes.

zondag 9 juni - Falconplein (centrum)
zondag 16 juni - Schijfstraat (Kiel)
zaterdag 7 en zondag 8 september - De Coninckplein (centrum)
zondag 15 september - Sint-Andriesplaats (centrum)
zondag 22 september - Haantjeslei (Zuid)

Ontdek het volledige programma op www.sinjorcirco.be

Cronopia Contorsiones


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Gratis
locatie
  • Op locatie in de wijk
  • - -
  • 2030 Antwerpen

Extra

In de Venezuelastraat, tussen de Torens