Les Triadours met Vive la Vie

Foyer Soigné

Met Foyer Soigné mikken we op al je zintuigen.

Eerst verrast onze chef je met een lekkere maaltijd. Als toetje serveren wij aansluitend nog een fijn optreden.  Géén honger… geen probleem, je kan uiteraard ook enkel naar het optreden komen kijken.

Een programma vol vrolijke, romantische, brutale, herkenbare, eigenzinnige, swingende, melancholische en maffe chansons van diverse Franse artiesten. Van Le Poinçonneur des Lilas van Serge Gainsbourg tot Paris s'éveille van Jacques Dutronc. De playlist wordt een fijne mengeling van Franse Chansons in verschillende stijlen van diverse Franse artiesten zoals Charles Trenet, Edith Piaf, Georges Brassens, Boris Vian, Juliette Greco, Jacques Brel en andere beroemde chansonniers.

 

 

Mireille Vaessen (zang). Studeerde Kleinkunst aan Studio Herman Teirlinck en ging op tournee met o.a. Hugo Claus.

Martine de Kok (piano, accordeon & zang). Studeerde Kleinkunst aan Studio Herman Teirlinck en piano aan de Jazz-Studio. In 2011 stond ze in de finale van het Utrechts Kleinkunstfestival. In het verleden werkte ze samen met o.a. Herman van Veen en Maarten Westra Hoekzema.

Sam Pasternak speelt al vanaf zijn acht jaar viool en ging al heel snel met zijn vader mee optreden. Daarnaast bespeelt hij gitaar en  cello.

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • concert + eten: 10 euro
  • Concert: 4 euro
  • concert + eten kansentarief: 8 euro
  • Concert kansentarief: 2 euro

Extra

Het optreden start om 20 uur

De maaltijd wordt geserveerd tussen 18.30  & 19.30 uur  (reserveren aangewezen, beperkt aantal plaatsen)

bekijk ook in cc

Johnny Trash & Shakedown Tim spelen hun favoriete Urbanusliedjes

Foyer Soigné

vr 17 feb 2023 - 18.30 uur

Tijdens Foyer Soigné geniet je de leukste Urbanusliedjes in een nieuw jasje van Johnny Trash en Shakedown Tim met een lekkere maaltijd vooraf.