Feestweekend

Rommelmarkt - infomarkt - theater - muziek

Naar goede traditie kan je zowat iedere Luchtbalbewoner wel tegenkomen tijdens het jaarlijkse feestweekend op zaterdag 3 juni!

Feest + infomarkt

De verschillende stadsdiensten en verenigingen uit de wijk stellen zich voor op de infomarkt. Je krijgt er informatie en kan deelnemen aan workshops en initiaties. Of gewoon al je vragen stellen en gezellig babbelen met hen, of met je buren. Uiteraard valt er ook heel wat lekkers te eten en drinken.

De sfeer wordt extra feestelijk met de passage van Antwerpse fanfare Den Ambrassband. Je kan je toekomst laten voorspellen door een sjamane en genieten van de culinaire voorstelling Burning Raspberries. Voor kinderen is er ’s werelds beste opleiding activist worden. De verzetsleden van AVERECHTS geven lessen in 'luid scanderen', 'hoe iets blokkeren', 'zitstaken' en 'zichzelf vastketenen'

 

Rommelmarkt

EVA vzw organiseert een rommelmarkt in de Columbiastraat, Tampicoplein en Canadalaan.

Inschrijven en meer info via

 

Inschrijven kan ook in de bibliotheek op:

  • Dinsdag 9 en 16 mei van 16 tot 18 uur
  • Woensdag 24 en 31 mei van 14 tot 16 uur

 

 

Santiago Feest!

Ook dienstencentrum Santiago doet natuurlijk mee met een rommelmarkt in de tuin, een tombola, hotdogs, een snoepkraam en meer. Bezoekers krijgen gratis een tasje koffie of thee aan de ingang.

's Morgens kan je komen ontbijten voor 10 euro. Daarna krijg je enkele demo’s Tai Chi en Linedance te zien. Wie ‘s middags komt eten krijgt hierbij een gratis glaasje cava. In de namiddag kan iedereen komen dansen en genieten van de muziek van DJ Danny van Tichelen.

Ga dus zeker ook bij hen langs voor een dag vol plezier!

 


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Gratis
locatie
  • Op locatie in de wijk
  • - -
  • 2030 Antwerpen

Extra

Tampicopark en omliggende straten.