JES

Dans

met JES vzw

wo 4 sep 2024 - 16.00 uur tot wo 25 jun 2025 - 18.00 uur

Hou je van verschillende dansstijlen en wil je deze leren combineren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We gaan voor een mix van Afro, Hip Hop en Dancehall, maar durven ook eens experimenteren met Moderne dans, House, en andere stijlen.

JES VZW

Dag bezoeker!

Welkom op de pagina van JES,  de jeugdwerkorganisatie die actief is in BLOC 2030 en op de pleintjes in de wijk.

Samen met jeugdwerkers en vrijwilligers organiseren we een divers aanbod voor alle kinderen, tieners en jongeren uit Luchtbal en de nabije omgeving.

Maandelijkse activiteiten

Elk maand stellen onze jeugdwerkers een kalender op met instuifmomenten, pleinaanbod en uitstappen. Heb je zin om mee te doen? Laat bij de jeugdwerker een berichtje achter of kom gewoon eens langs tijdens een activiteit. De meeste activiteiten zijn gratis. Af en toe vragen we een kleine bijdrage.

Bij wie kan je terecht voor meer informatie?

  • Kinderwerking (6 – 12 jaar) en meisjeswerking (12 – 25 jaar)
  • Tienerwerking (12 – 16 jaar)
  • Jongerenwerking (16 – 25 jaar)

Cultuurwerking

Wil je graag experimenteren met muziek, spoken word, rap, … maar heb je geen toegang tot een studio? Zit je met een creatief idee, maar vind je niet meteen de juiste ondersteuning? Ben je geïnteresseerd in grafische vormgeving, video- en beeldbewerking of multimedia? Onze collega Dimitry helpt je graag verder!

Heb je al gehoord van Rashata? Dat is onze danswerking die al sinds 2009 in de Luchtbal bestaat. Met vragen kan je steeds terecht bij Dimitry!

 

Jobcoach

Je bent klaar met je studies, maar vindt geen job die bij je past? Of je wil net terug gaan studeren, maar weet niet goed hoe daar aan te beginnen? Hierin een beslissing nemen is niet eenvoudig. JES helpt jongeren in hun zoektocht naar werk, een opleiding of loopbaanbegeleiding. Op Luchtbal kan je terecht bij Parinaz.

  • Jobcoach jonge vrouwen Luchtbal/Rozemaai (16 – 25 jaar)

 

Ben je benieuwd waar onze organisatie nog actief is? Bezoek dan onze algemene website of de website van JES Antwerpen!

www.jes.be
www.jesantwerpen.be