*** Het diner is volzet. Er zijn wel nog plaatsen voor het concert ***

Met Foyer Soigné mikken we op al je zintuigen. Eerst verrast onze chef je met een lekkere maaltijd. Als toetje serveren wij aansluitend nog een fijn optreden. Géén honger… geen probleem, je kan uiteraard ook enkel naar het optreden komen kijken.

Noem het gerust een revival! Na meer dan 10 jaar gestopt te zijn was de goesting van Dirk, Katrien en Johan weer enorm om terug samen te musiceren. En nog steeds slaagt Next of Kin erin de intimiteit van een huiskamer op te roepen.

Hun repertoire (Americana, country, folk, swing, singer-songwriter) gaat van ingetogen, verstild en geladen langsheen tearjerker tot vrolijk swingend. Zowel zelfgeschreven nummers als eigen interpretaties van songs van o.a. Steve Earle, Darrel Scott, Gillian Welch en vele anderen krijgen hun plaats in het uitgelezen repertoire van Next Of Kin.

Vertolkt met veel bezieling, warm en eerlijk, zonder marketingfranjes en beperkt in decibels… Kortom een pleistertje voor de ziel!


Praktisch

prijzen
  • Concert kansentarief: 2 euro
  • concert + eten kansentarief: 8 euro
  • Concert: 8 euro
  • concert + eten: 14 euro

Extra

Het optreden start om 20 uur

De maaltijd wordt geserveerd tussen 18.30  & 19.30 uur  (reserveren aangewezen, beperkt aantal plaatsen)

bekijk ook in cc

The Bonnie Blues

Foyer Soigné

vr 27 okt 2023 - 18.30 uur

The Bonnie Blues is een akoestisch trio dat klinkt zoals het interbellum in een café-chantant in de Seefhoek of een vaudeville-act uit een komische zwart-witfilm. De Andrew Sisters of de Mills Brothers, maar dan vol (on)bedoelde slapstick.

Het rariteitenkabinet van Jan De Smet

Foyer Soigné

vr 23 feb 2024 - 18.30 uur

Sinds hij in 1970 door die rare microbe gebeten werd , zoekt Jan De Smet (1953) naar alle interessante uitwassen van de populaire muziek. Het resultaat is een paar ton vinyl met het meest hilarische en merkwaardige klankmateriaal van de afgelopen 80 jaar.

Joke Emmers & Visjal Auwerx - Weg van India

Foyer Soigné

vr 22 mrt 2024 - 18.30 uur

Beklijvende verhalen en oorstrelende sitarklanken dompelen ons onder in de soms mysterieuze magie van dit aanlokkelijke veelkantige land, dat blijvend tot de verbeelding weet te spreken, en dat zoveel meer te bieden heeft dan de Taj Mahal of Bollywood.