Met Foyer Soigné mikken we op al je zintuigen.

** De plaatsen voor het diner zijn uitverkocht **

Eerst verrast onze chef je met een lekkere maaltijd. Als toetje serveren wij aansluitend nog een fijn optreden.  Géén honger… geen probleem, je kan uiteraard ook enkel naar het optreden komen kijken.

 

The Bonnie Blues is een akoestisch trio dat klinkt zoals het interbellum in een café-chantant in de Seefhoek of een vaudeville-act uit een komische zwart-witfilm. De Andrew Sisters of de Mills Brothers, maar dan vol (on)bedoelde slapstick. Laura Vanden Heede, Juno Kerstens en Nele Paelinck zingen alledrie en begeleiden zichzelf op gitaar, contrabas en viool. Ze brengen bekende en onbekende liedjes in de stijl van de jaren ’20 tot ’50 – van slowfox en dansbare klassiekers tot puur cabaret.
Ze stonden reeds op heel uiteenlopende podia in de Benelux, Duitsland en deden zelfs een uitstapje naar Benin. Ze deden een satirische badpakkenshoot voor P- Magazine, speelden van Carter Sisters voor de Radio-1 sessie in OLT Rivierenhof, en brachten humor naar een zinderend Dranouter Festival. Ze brengen regelmatig een live- programma met Jan De Smet, en deden al sessiewerk voor oa. de platen van de Grungblavers.


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Concert: 8 euro
  • concert + eten: 14 euro
  • Concert kansentarief: 2 euro
  • concert + eten kansentarief: 8 euro

Extra

Het optreden start om 20 uur

De maaltijd wordt geserveerd tussen 18.30  & 19.30 uur  (reserveren aangewezen, beperkt aantal plaatsen)

bekijk ook in cc

Het rariteitenkabinet van Jan De Smet

Foyer Soigné

vr 23 feb 2024 - 18.30 uur

Sinds hij in 1970 door die rare microbe gebeten werd , zoekt Jan De Smet (1953) naar alle interessante uitwassen van de populaire muziek. Het resultaat is een paar ton vinyl met het meest hilarische en merkwaardige klankmateriaal van de afgelopen 80 jaar.

Joke Emmers & Visjal Auwerx - Weg van India

Foyer Soigné

vr 22 mrt 2024 - 18.30 uur

Beklijvende verhalen en oorstrelende sitarklanken dompelen ons onder in de soms mysterieuze magie van dit aanlokkelijke veelkantige land, dat blijvend tot de verbeelding weet te spreken, en dat zoveel meer te bieden heeft dan de Taj Mahal of Bollywood.